Подршка породици председника Александра Вучића

Повереништво ОО СНС Кладово сматра да су наводи које изнео Драган Ђилас да су његова деца била уплашена, да су плакала и тресла се од страха због порука против њега, још један у низу политички перфоманса у којем се један од лидера СзС служи обманама јер нико није спомињао његову децу пошто сви знају да се СНС никада није служила тим методима већ своје активности потврђује делима борећи се у временима тешким за бољи живот сваког грађанина Србије. Ђиласову децу нико од напредњака никада није помињао за разлику од лидера СзС који не бирају средства у покушају да изазову сукобе, јер перменентно сатанизују, прете и иживљавају се на свима који не мисле као они притом не штедећи ни децу ни породице. Деца председника Србије и СНС Александра Вучића стално су на мети Ђиласових присталица и његових медија и у времену када се председник бави искључиво борбом за животе грађана у време пандемије корона вируса. Док се његов син лечио од COVID-19 Вучић се издигао изнад свих напада и породичних проблема борећи се за Србију и њене грађане. Стоички је трпео и још трпи увреде оних који су у време пандемије не бирајући средства водили кампању против њега, његове деце и породице, али није одустао од свог циља водећи нас до победе. То ради због будућности Србије, грађани Србије то препознају јер му верују.