Вести

ВУЧИЋ У КЛАДОВУ

Председник Републике Србије Александар Вучић и Сем Фабрици шеф делегације ЕУ у Србији, присуствовали су церемонији поводом завршетка радова на ревитализацији бродске преводнице на српској страни хидроелектране "Ђердап 1". Догађају је присуствовао и Саша Николић председник општине Кладово.

НОВА РАСВЕТА У ГРАДСКОМ ПАРКУ ``ЈЕЗЕРО``

У градском парку "Језеро" на неколико локација на приступним стазама до фонтане и до средње школе и у зони теретане на отвореном, монтирана
је нова расвета. У тим деловима парка постављен је 31 канделабер висине до 3 метра са по шест ЛЕД сијалица. Свака светиљка обележена

Срећан нам Дан државности

Председник Србије Александар Вучић честитао је грађанима Дан државности Репубилке Србије.
Вучић је на Инстаграм налогу avucic поставио видео снимак на којем се, уз звуке химне Србије "Боже правде", смењују фотографије најзначајнијих личности и догађаја из историје Србије.

Oд Немање Срби државотворни народ, споменик jе прича о нама

Трудили смо се у претходних 8 година да нашу Србију подигнемо из пепела, да је обновимо, изградимо нове путеве, пруге, школе и болнице, али више од свега покушали смо да вратимо поштовање и веру у себе, своје могућности и снагу српске државе.

Нови живот старог манастира

Председник општине Кладово Саша Николић са сарадницима обишао је фасадне радове на манастиру у Манастирици, које суфинансира локална самоуправа са више од пола милиона динара.

Pages