Саопштења

Саопштење за јавност

"Општински одбор СНС Кладово најоштрије осуђује покушај Аљбина Куртија да сина председника Александра Вучића, Данила, доведе у било какву везу са догађајима у Бањској."

Саопштење за јавност

"ОО СНС Кладово најоштрије осуђује овакво понашање опозиционих народних посланика и подсећа да се воља грађана једне земље опредељује на изборима."

Саопштење за јавност

"ОО СНС Кладово најоштрије осуђује "поруку" која је послата са последњег скупа опозиције на коме се позива на вешање председника Вучића, а све то под слоганом "Србија против насиља"."

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

"ОО СНС Кладово позива све чланове и симпатизере Српске напредне странке да дођу на највећи скуп у историји наше земље у петак 26. маја у 19 часова испред зграде Скупштине Републике Србије."

Саопштење за јавност

"Општински одбор СНС у Кладову најоштрије осуђује недавне "испаде" од стране опозиционих лидера у којима прете и позивају на насиље."

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

"Протест опозиционог дела Србије који је организован током јучерашњег дана је једна велика срамота, оличење бестидности, бесрамности, одсуства емпатије и људскости."

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

"Општински одбор СНС Кладово наглашава значај колективног сећања на почетак акције "Милосрдни анђео", 24. марта 1999. године."

Pages