Саопштења

Захваљујемо се свим грађанима општине Кладово који су подржали Српску напредну странку

Захваљујемо се свим грађанима општине Кладово који су подржали Српску напредну странку на недавно одржаним председничким, парламентарним и локалним изборима!

Указали сте нам велико поверење које ћемо оправдати у периоду који је пред нама!

НАСИЛНИЧКО ПОНАШАЊЕ НЕЋЕ ПРОЋИ

Повереништво ОО СНС Кладово најоштрије осуђује насилничко понашање присталица Двери и њиховог лидера Бошка Обрадовића који су под плаштом "своје демократије" напали и вређали народне посланике на улазу у Скупштину Србије.

Подршка породици председника Александра Вучића

Повереништво ОО СНС Кладово сматра да су наводи које изнео Драган Ђилас да су његова деца била уплашена, да су плакала и тресла се од страха због порука против њега, још један у низу политички перфоманса у којем се један од лидера СзС служи обманама јер нико није спомињао његову децу пошто сви знају да се СНС никад

ОО СНС КЛАДОВО ОСУЂУЈЕ ПРЕТЊЕ ВЕСНЕ ПЕШИЋ

Повереништво ОО СНС Кладово најоштрије осуђује скандалозну и ненормалну претњу некадашње лидерке ДОС-а Весне Пешић након њене поруке којом председнику Србије и председнику СНС Александру Вучићу обећава "цев у главу".

Две милијарде динара у саобраћајну инфраструктуру

У оквиру рехабилитације саобраћајне инфраструктуре у општини Кладово запослени у предузећу за путеве "Штрабаг" асфалтирали су првих 8 километара државног пута другог А реда Кладово-Милутиновац кроз Доњи Кључ. Укупна вредност радова је 67,6 милиона динара.

ПОВЕРЕНИШТВО СНС КЛАДОВО ОСУЂУЈЕ ПОЛИТИКУ ПРЕТЊИ И ЛИНЧА

Повереништво ОО СНС Кладово оштро осуђује скандалозне претње лидера Двери, председнику Србије и СНС-а Александру Вучићу уз опаску да је то још један покушај да се освоји јефтин политички поен, од стране такозваног политичара којем су агресивност, вређање и ниски ударци једини политички програм.

СТОП ЛАЖИМА О ХАВАРИЈСКОМ ИСКЉУЧЕЊУ ВОДЕ

Повереништво ОО СНС одбацује све неаргументоване коментаре на друштвеним мрежама у којима појединци користећи се лажима у јавност настоје да пренесу искривљену верзију дешавања након хаварија на главном водосистему због којих су мештани града и приградских насеља Костол и Кладушница имали проблема са водоснабдевањем

Pages