Саопштење за јавност

На данашњој седници Скупштине Републике Србије, на којој се дискутовало о ребалансу буџета, као и повећању плата и пензија, већим давањима за мајке и бољим условима за лечење деце, као и новим инвестицијама које за циљ имају развој и унапређење једне земље, народни посланици опозиционих странака су решили да пажњу на себе скрену вандалским понашањем, дувањем у пиштаљке, прекидањем седнице и другим "перформансима" недостојним некога коме у опису посла пише "народни посланик, који је изабран од стране грађана да у парламенту једне земље заступа интересе и циљеве у сврху развоја и унапређења живота и општих услова свих грађана те исте земље".

Нажалост, народни посланици опозиционих странака су показали да су све супротно од тога, обични политиканти, мешетари, заслепљени мржњом према председнику Вучићу и Српској напредној странци, спремни да се у дому скупштине боре једино и искључиво за своје личне циљеве и циљеве својих налогодаваца, не марећи ни најмање за оно што је најбоље за нашу земљу.

ОО СНС Кладово најоштрије осуђује овакво понашање опозиционих народних посланика и подсећа да се воља грађана једне земље опредељује на изборима, а да блокада мостова, затварање градских улица и тргова, "циркуске" представе у дому Народне скупштине представљају само одраз немоћи и одсуство било какве идеје да се на регуларан и легитиман начин супртотставе Српској напредној странци и политици председника Александра Вучића.