Саопштења

Саопштење за јавност

Општински одбор Српске напредне странке у Кладову најоштрије осуђује покушај Аљбина Куртија да сина председника Александра Вучића, Данила, доведе у било какву везу са догађајима у Бањској.

Ово је још један у низу очајничких покушаја да се Александар Вучић у очима „западног“ света наружи, представи у лошем контексту и пољуља углед и позицију коју наш председник ужива у очима лидера из западне Европе и САД.

Аљбин Курти ће са својим сарадницима урадити све да Александра Вучића представи као непријатеља, не само Европи и САД, већ и Србима са Косова и Метохије и да на тај начин спречи формирање Заједнице српских општина, што представља основни предуслов за очување права Србима на Косову и Метохији.

Овим путем ОО СНС Кладово даје безрезервну подршку Александру Вучићу у својој борби за српски народ и поручује свима да председник у тој борби није сам и да већинска Србија, она која види, препознаје и разуме ситуацију у којој се налазимо као народ и која је свесна деликатности ситуације која се одвија на КиМ последњих недеља, безусловно верује председнику и зна да ће у сваком моменту донети праву одлуку и предузети све неопходне мере и активности да сачува своју државу и свој народ!