САОПШТЕЊЕ ПОВЕРЕНИШТВА СНС КЛАДОВО

Данас, на један од најзначајнијих датума у српској историји, на Сретење, група лажних патриота окупила се и уз свесрдачну помоћ представника бившег режима упутила директне претње председнику Републике Србије, Александру Вучићу.

По ко зна који пут овим срамним чином су показали и доказали да им до Србије није стало ни најмање, да их народ ове земље не занима и не интересује.

Једино што занима ове квази патриоте јесте идеја како да науде председнику Александру Вучићу, не бирајући средства и начине да то ураде.

Занима их како да стопирају свакодневно јачање и напредак наше земље, како да омаловаже и униште све оно добро што председник ради из дана у дан борећи се за нашу земљу и за наш народ, у овим тешким временима, када наша земља трпи притиске са свих страна.

Смета тим лажним патриотама што је Србија јака, самостална и независна.

Смета им и што није нарушен суверенитет и интегритет наше земље, па зато овим гнусним и подлим деловањем желе да науде председнику, упућујући директне претње како њему, тако и његовој породици.

Као и сваки пут до сада, када су ови манипулатори покушали да ударе на Александра Вучића, схватиће да су ударили у зид, непробојан и постојан, који је сачињен од верних присталица Српске напредне странке, који верују политици председника и који га следе на путу развоја и унапређења свакодневног живота у Србији.

И као сваки пут до сада, Александар Вучић ће из овога изаћи јачи, мотивисанији и спремнији него икад да Србији сачува територијалну и економску независност, а да грађанима наше земље гарантује мир и стабилност, као што је увек чинио.