Саопштења

Саопштење за јавност 14.09.2014.

Српска напредна странка Кладово поручује да демократе и социјалисти који су на власту у Кладову, немају ни оно мало образа да признају да никада, за свих својих мандата, нису имали храбрости да реформишу Кладово. Уместо снажних економских реформи, које данас спроводе СНС и Александар Вучић, једино су се борили за запошљавање својих партијских кадрова, због чега се данас и плаше реформе прегломазног јавног сектора. 

 
Демократе и социјалисти никада нису имале ни храбрости, ни способности, да повуку потезе који ће привући и домаће, и стране инвеститоре, и опоравити уништену привреду. Све проблеме које су грађани Кладова износили, демократе и социјалисти нису чули јер су се увек, и искључиво, бавили само собом и својим уским страначким интересима.
 
Задњи пример је улица Хајдук Вељка која се налази у центру Кладова а која са сваком већом падавином кише или снега представља проблеме мештанима који живе у овој улици. Изливања или боље рећи поплаве koje већ годинама стварају главобоље мештанима из ове улице, нико из локалне власти не узима за озбиљно. Грађани апелују и траже помоћ али наравно све се своди на лажна обећања од стране локалне власти.