Вести

ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОО СНС КЛАДОВО

У препуној сали Дома културе, одржана је изборна скупштина Општинског одбора Српске напредне странке Кладово којој је присуствовао Лука Петровић, потпредседник Извршног одбора СНС, и око 400 чланова странке кладовске општине.

На Скупштини је Саша Николић, повереник ОО СНС Кладово, једногласно изабран за председника, а Бојан Божановић за секретара.

Пре изборне скупштине, у свим Месним одборима одржани су избори на којима су изабрани председници одбора и делегати за изборну скупштину.

Кандидатуру Саше Николића за председника ОО СНС образложили су Милан Ћеха, Катарина Бибуловић, Бранибор Атанацковић и Милена Првуловић.

Након предлога за кандидатуру, скупу се обратио Саша Николић, председник ОО СНС Кладово, и истакао да, од када је СНС преузела одговорност да води општину Кладово, урађено много и да је оно данас место много лепше и уређеније.

Захваљујући синергији која је створена између општинског и републичког нивоа, завршени су пројекти од виталног значаја за развој општине.

"Наша обавеза је да и даље вредно радимо и стварамо боље услове за живот у нашој општини. Пред нама су нови изазови са којима ћемо се сусретати у годинама пред нама. Било би добро да време које долази буде време наше саборности, већег разумевања и поштовања, а не време подела. Само уз јаку и искрену подршку коју ћемо сви заједно пружити нашем председнику Александру Вучићу, можемо да очекујемо да ће Србија бити још снажнија", нагласио је Николић.

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА! ЖИВЕЛА СРБИЈА, ЖИВЕЛО КЛАДОВО!