Вести

Општинска изборна комисија потврдила изборну листу "Александар Вучић – Заједно можемо све"

За локалне изборе, који ће 3. априла бити одржани у Кладову, Општинској изборној комисији Српска напредна странка прва је предала листу "Александар Вучић – Заједно можемо све" са именима 28 кандидата за одборнике у СО Кладово.

На изборној листи напредњака, која је подржана са 400 потписа грађана, први је Саша Николић, повереник ОО СНС Кладово, а на њој се налазе имена лекара, професора, инжењера, правника, економиста, доказаних стручњака у својој професији.

Николић је навео да верује да ће на априлским изборима грађани општине Кладово препознати активности које су им побољшале услове живота у свим сегментима и да ће свој глас дати листи СНС, јер тако сами одлучују како ће живети у будућности.

"Дубоко сам уверен да ће Кладовљани поново стати уз политику СНС и политику Александра Вучића. Очекујем фер и коректну кампању", поручио је Николић.

Осим Саше Николића на листи су и доктори Маја Радукановић, Дејан Чучулановић, Влада Биџић, затим директор Ђердапа 1, Радомир Митровић и Драган Максимовић, директор за производњу струје.

Кандидати за одборнике у новом сазиву СО Кладово су и професори Бојан Божановић, Мирјана Гавриловић, Марко Груичић.

На изборној листи напредњака између осталих су и Жаклина Николић, Драгана Думитрашковић, Никола Пичорушевић, Дејан Богојевић и Мирко Скрлатовић.

Након што је Општинска изборна комисија детаљно прегледала документацију, верификовала је изборну листу "Александар Вучић – Заједно можемо све".

То је прва потврђена изборна листа за предстојеће изборе у општини Кладово.

 

 

 

Извор: ТВ Кладово