Вести

ПУ "Невен" опремљен и уређен

Предшколска установа "Невен" у Кладову је, захваљујући средствима локалне самоуправе, опремила и уредила своја два објекта па ће боравак малишанима и васпитачима представљати право задовољство.

Објекат су данас посетили Саша Николић, председник општине Кладово и Славољуб Малетић, помоћник председника.

"Годинама уназад локална самоуправа и председник Саша Николић помажу вртић. Урађено је доста и видљиве су промене. Јаслени део је проширен, нов мобилијар у дворишту постављен је у оба објекта, монтиран је видео надзор, а кухиња је опремљена неопходним елементима за припрему хране. У оба објекта уписано је укупно 444 малишана", истакла је Јасмина Влаисављевић, директорка ПУ "Невен".

"Општина у континуитету издваја новац из буџета за опремање вртића. Најсрећнији смо када чинимо за нашу децу и ово је најлепша инвестиција. Додате су две нове просторије, постављен је видео надзор, а кухиња је опремљена по Хасапу. Трудимо се да деца имају што боље услове за боравак а васпитачи за рад", нагласио је Саша Николић, председник општине Кладово.

Маријана Паулесковић, васпитач каже да нова дидактичка средства, играчке и намештај много значе деци и запосленима и додаје да се код деце формирају боља интересовања, занимљивије је, а вртић изгледа веселије и живахније.

 

 

 

Извор: kladovo.org.rs