Вести

"РИТАМ ЕВРОПЕ"-НАЈВЕЋЕ МУЗИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ

Општина Кладово добила је позив да учествује на такмичењу "Ритам Европе", највећем музичком такмичењу у земљи, за децу и омладину узраста од 14 до 21. године, која поседују врхунски таленат за певање и плес.

Тим поводом, у општини Кладово, организован је састанак са директорима основних школа, Средње школе, ОМШ "Константин Бабић", плесном групом "Реа денс" и КУД "Полет", како би се деци и родитељима пренеле информације о значају и учествовању на овој манифестацији, рекла је координаторка програма Александра Васиљевић.

Председник општине Кладово, Саша Николић, истакао је да је ово промоција талентоване деце, али и наше општине.

Позив за учешће смо прихватили, а омладини је пружена шанса да покаже свој таленат у песми и игри.

"Аудиција за највеће телевизијско музичко такмичење за децу и омладину одржаће се 19. марта у Кладову, у Дому културе са почетком у 16 часова. Шесторо младих извођача, без обзира да ли су у питању појединци или групе, биће изабрано за даљу обуку и припрему за такмичење које ће се одржати у Зрењанину. Они ће бранити боје своје општине и једне амбасаде која им буде додељена од стране организатора телевизијског преноса. Победника очекује наградно путовање са родитељима у земљу коју је представљао", рекла је координаторка програма Александра Васиљевић.

Ове године "Ритам Европе" емитоваће се уживо на телевизији са националном покривеношћу.

Подршку деци и омладини Србије дају и амбасадори земаља Европе, Европске уније, Аустралије и Израела.

 

 

 

Извор: kladovo.org.rs